Om oss

Vision

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra hyresgäster och vår målsättning är att alla våra hyresgäster ska trivas och att vi ska vara deras förstahandsval. Vi har också som mål att inte ha marknadens högsta hyror och vi vill skapa möjligheter för våra hyresgäster att bli kunder hos varandra.

Som vår hyresgäst ska du känna dig hemma hos oss. Vi vill finnas där för din trygghet och bekvämlighet, oftast bara ett samtal bort. Om du hyr hos oss, så finns vi tillgängliga för både små och stora saker. Genom att vi själva sköter förvaltningen av våra fastigheter blir kundkontakten personlig med korta beslutsvägar. 

Vår fastighetsskötare ska i största mån vara en och samma fastighetsskötare. Målet är att det skall vara ett välbekant ansikte.

 

Vår bakgrund

Vår bakgrund och våra tidigare erfarenheter tar vi med oss in i fastighetsbolaget. Flera år inom hantverks- och postbranschen har gett oss möjligheten att bemöta och förstå människor på olika sätt. Vi är entreprenörer sedan många år tillbaka och är även ägare och aktiva inom IT-branschen. Vi fick chansen att förvärva fastigheterna 2012 och byggde då upp Bonis Fastigheter AB. Detta för att kunna fullfölja vår vision och knyta samman företag och med det få en gemenskap och bli starka tillsammans. 

Våra kontorsgäster består av såväl lokala som rikstäckande företag, varav flera ingår i större koncerner.